Jag hade nöjet att arbeta med Conny under produktionen av min bok “Lyft luren - bli framgångsrik”, som släpps på Lava Förlag den 5 september 2017. Utöver att Conny är en extremt skicklig skribent har han en förmåga att snabbt sätta sig in i nya sammanhang. Han är professionell, kunnig och dessutom en mycket trevlig person att arbeta med. Jag rekommenderar Conny å det varmaste.
— Henrik Bromée, Managing Director Euler Hermes Sweden

Introduktion

Du skulle inte klä dig i en dålig kostym, eller en gammal klänning, när du vet att du ska träffa människor som är viktiga för din framtid. Behandla din text på samma sätt och respektera det gamla uttrycket om att första intrycket varar. Texten ska spegla dig på ett trovärdigt och korrekt sätt. 

Med det sagt: Jag gillar ärlighet, och ger kostnadseffektiva råd när det gäller textarbete. Sanningen är förstås att du får vad du betalar för också på det här området. Ett gott tips är att ställa dig själv följande tre frågor när du ska anlita någon för att arbeta med ditt material: Vad har de bevisligen gjort tidigare? Är deras kunder nöjda? Känns priset rimligt i förhållande till arbetsinsatsen? 

Jag har lång erfarenhet av allt från copywriting till lektörs- och redaktörsarbete. Uppdragsgivare är privatpersoner, företag och organisationer. För att diskutera ditt projekt - hör av dig. 

Vad kan jag hjälpa dig med?

Jag gör alla sorters textjobb, men är specialiserad på romaner, copy och texter som ska nå fram och beröra mottagaren. Ofta kallas jag då in som expertråd, för att hitta en form som låter mottagaren känna något för texten. Den personliga tonen är mig grej, i alla lägen.

SPÖKSKRIVARE

Att skriva en bok är ett stort åtagande och alla hinner helt enkelt inte, trots att de har både idén och kunskapen om hantverket. Det är då man plockar in en professionell spökskrivare, som förvandlar löst stoff till stjärnböcker.

DITT ROMANPROJEKT

Oavsett var du befinner dig i ditt projekt, så kan jag hjälpa dig att ta det vidare. Jag har arbetat som lektör, redaktör och coach under mer än 15 år, och har samlat på mig rejält med erfarenhet och referenser.

COPYWRITER

När jag inte arbetar som texthjälp till andra författare och företag, så rör jag mig i reklambranschen. Under flera år på byrå i Skåne arbetade jag med allt från kommuner och landsting till multinationella storbolag. 

Du hittar samtliga sektioner i menyn högst upp - under Texttjänster. 


Conny är mer än en redaktör eller coach. Han är en kreativ samtalspartner som hjälper mig att ta mitt författarskap vidare och som ger mig energi när jag behöver det.”
— Lars Rambe